Hvad er UNI-login?

Undervisningsministeriet tilbyder alle skoler et særligt, fælles login, som både elever og lærere kender. Det sker via UNI-C.

Vi bruger UNI-login, fordi det er nemt for både elever og lærere – de slipper for at lære et nyt brugernavn og password. Samtidig giver det sikkerhed for, at det kun er elever og lærere, der kan se og arbejde med fotohistorier og digitale kalendere.

Hvis I selv deler en fotohistorie eller kalender med f.eks. forældre, får de kun adgang til denne ene og ikke til resten af skolens produktioner.

UNI-Login kan give adgang til mange typer personlige informationer om eleverne, som vi har afskåret os fra at kunne bruge hos os. Vi gemmer heller ikke elevernes UNI-Login. Læs mere om vore brug af UNI-Login og måden vi beskytter elevernes persondata her

Feedback og Knowledge Base