Hvordan giver jeg mine elever adgang til at lave fotohistorier eller kalendere?

Hvis dine elever skal lave fotohistorier eller kalendere er det nødvendigt at skolen har en databehandleraftale med Danida.

Hvis I ikke allerede har en databehandleraftale vil den første medarbejder, der logger ind med sit UNI-login blive gjort opmærksom herpå og få den nødvendige instruktion.

Hvis I allerede har en databehandleraftale vil du som lærer kunne logge ind uden at blive blive standset undervejs. Det samme vil eleverne fra skolen.

Kort sagt - hvis du eller dine elever kan logge ind og lave elevproduktioner er alt i orden.

I visse tilfælde vil dit UNI-login være tilknyttet flere skoler. I de tilfælde vil du i vores system blive knyttet til den første (primære) institution, som du er lærer på.

God fornøjelse

Feedback and Knowledge Base