Hvordan giver jeg mine elever adgang til at lave fotohistorier eller kalendere?

Alle elever og lærere har adgang uanset om skolen har købt trykte materialer eller bestilt PDF-baseret materiale.

I skal bare logge ind med UNI-login og vil derigennem være oprettet som brugere på den skole I hører til. Hvis en bruger hører til på flere skoler er der mulighed for at vælge hvilken skole vedkommendes login skal høre til.

God fornøjelse

Feedback and Knowledge Base